A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

З днем народження, Гребінко!

Дата: 02.08.2021 14:00
Кількість переглядів: 118

Стоїть Гребінка у вінку ланів пшеничних,

І стрічка – Оржиця - в косі. Місто моє юне і величне,

сьогодні розквітаєш ти в своїй красі!

З самого ранку 1 серпня в парку міського будинку культури вже було гамірно, адже Гребінка святкувала свій 126-й день народження! Протягом дня містяни та гості змогли відвідати святковий ярмарок, найменші члени громади весело провели час на батутах, каруселях, дитячих атракціонах. Несподіванкою для гребінківців став імпровізований музей просто неба, який з цікавістю відвідали всі охочі. Біля автентичних експонатів було зроблено вселичензна кількість фотокадрів, щоб зупинити мить літа, краси і свята. А ще майстер-класи, розважально-ігрова програма для для дітей та молоді .

Другий рік поспіль до дня народження нашого міста відділом культури і туризму Гребінківської міської ради за підтримки міського голови Віталія Колісніченка проводяться міські фото- та відеоконкурси. Сьогодні на Мистецькому кварталі були презентовані роботи учасників. Також Мистецький квартал зібрав всіх охочих послухати аматорів сцени Гребінківської громади. Вітали кожного, хто виявив бажання послухати талановитих, креативних, натхненних, які дарували святковий настрій!

Продовжилося святкування Дня міста на міському стадіоні. Міський голова Віталій Колісніченко привітав усіх присутніх зі святом, вручив нагороди та грошові сертифікати переможцям щорічного відкритого фестивалю - конкурсу «На гостини до Гребінки», який відбувся напередодні, переможцям у номінаціях «Благодійність та меценатство», «Квітуй моя Гребінко!», «Спортивні досягнення року», «Творчі люди міста поета», «Велике серце», «Чужих дітей не буває», а також кращим в огляді-конкурсі з благоустрою Гребінківської міської ради, за особистий вагомий внесок у розвиток залізничного транспорту відзначені залізничники міста.

Чудовий святковий феєрверк додав драйву, молодіжна дискотека стала кульмінацією святкування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора