A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

День місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2021 13:14
Кількість переглядів: 103

Щороку 7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування це свято людей, яких обирає суспільство і на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут жителів громади. Саме органи місцевого самоврядування мають високу честь і відповідальну місію об'єднувати громадян різного віку, політичних уподобань у спільному прагненні зробити нашу громаду багатою і процвітаючою.

У Гребінківському міському будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт. Міський голова Віталій Колісніченко привітав з професійним святом та відзначив кращих працівників органів місцевого самоврядування грамотами, вітальними листівками. А також висловив слова вдячності людям, які багато років пропрацювали задля розвитку громади.

Подяку за багаторічну співпрацю, розуміння та підтримку міському голові вручила Наталія Широкова, директор Гребінківської філії Полтавського обласного центру зайнятості

Гарний настрій подарували учасники художньої самодіяльності Гребінківської громади, учні хореографічного колективу «Забава» Гребінківської дитячої музичної школи та вихованці студії «Еміст».

(захід був проведений з дотриманням всіх необхідних карантинних вимог).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора