A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

У Гребінківській громаді вшанували тих, хто ціною героїчних зусиль, власного життя та здоров’я, зумів зупинити атом та захистили нас усіх від страшної трагедії

Дата: 14.12.2021 15:51
Кількість переглядів: 109

У Гребінківській громаді вшанували тих, хто ціною героїчних зусиль, власного життя та здоров’я, зумів зупинити атом та захистили нас усіх від страшної трагедії.

Ті, хто з перших хвилин катастрофи стали на боротьбу з невидимим ворогом – справжні герої. Ліквідатори Чорнобильської катастрофи – приклад самопожертви та повної самовіддачі. Вони без обдумувань кинулись на порятунок рідної землі та людства.

Біля пам’ятного знака ліквідаторам аварії на ЧАЕС з цієї нагоди відбувся мітинг-реквієм із дотриманням усіх карантинних умов. Його учасники вшанували пам’ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Міський голова Віталій Колісніченко подякував мужнім людям і побажав міцного здоров’я та вручив грамоти від Гребінківської міської ради за мужність та самопожертву під час ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та активну громадську позицію

Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку, схиливши в пошані голови перед подвигом мужніх людей, які ціною свого життя та здоров’я зробили все, щоб мінімізувати наслідки однієї з наймасштабніших в історії людства техногенних катастроф.

Низький уклін і вічна слава нашим землякам, які, брали участь у ліквідації страшної трагедії – аварії на ЧАЕС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора