A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

День Європи в Україні

Дата: 14.05.2021 16:41
Кількість переглядів: 130

– це крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. У цей день ми шануємо наші спільні цінності, історію та, що найголовніше – наше спільне майбутнє.У нашій державі, згідно Указу Президента України від 19 квітня 2003 р. № 339, встановлено третю суботу травня датою святкування в Україні Дня Європи.

З метою поглиблення знань учнів про Європу, формування європейського світогляду, сприяння поширенню знань про Європейський Союз, підвищення громадянської культури.

14 квітня 2021 року в Гребінківському міському будинку культури було проведено Виховну годину «Подорож країнами Європи», присвячену Дню Європи в Україні. Активну участь прийняли заклади освіти Гребінківської міської ради, а саме: Опорний заклад Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №4, Гребінківська гімназія, філія Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІ ст. №1 та №2 опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №4. Учні 7 – 8 класів переглянули цікавий відео-ролик про те, як був створений Європейський союз. Методисти міського Будинку культури підготували презентацію та цікаву вікторину, яка супроводжувалася приємною емоційною атмосферою, всі учасники були активними та Гребінківська гімназія стала кращим знавцем і здобула перемогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора