A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

День Конституції України та День молоді в м. Гребінка.

Дата: 30.06.2021 08:53
Кількість переглядів: 211

З нагоди відзначення Дня молоді та Дня Конституції України в Гребінківській громаді проведено низку цікавих заходів.

В турнірі з міні-футболу серед команд середнього та молодшого шкільного віку учасники проявили наполегливість та жагу до перемоги.

Змагання молодих родин «Спорт єднає, надихає і навчає» згуртувало вболівальників різного віку. Перемогу отримала сім’я Карпенків.

Спортивний забіг по місту зібрав спортивних, молодих та активних.

Протягом святкового дня всі бажаючі змогли долучитися до йога-парку «В здоровому тілі – здоровий дух», майстер-класів та показових виступів хореографічної студії «MAXIMUM».

Цікава та напружена гра між командами «Ветеран» та «Молодь», викликала бурю емоцій та задоволення у глядачів. Та перемогли все ж досвідченіші.

До велопробігу туристичними маршрутами Гребінківщини приєдналися всі охочі.

І вже традиційно в Гребінці представники мото спільноти долучилися до «Мотопробігу Єдності 2021» вулицями рідного міста.

Привітанням міського голови Віталія Колісніченка жителів Гребінківської громади з Днем молоді та 25-ою річницею Конституції України розпочалися урочистості в парку Гребінківського міського будинку культури.

Святковий настрій глядачам подарували аматори сцени та молоді виконавці.

Флешмоб «Молодь - надія держави» об’єднав усіх учасників та гостей свята.

Драйву та позитиву додала святкова молодіжна дискотека.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора