A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

19 вересня відзначається 79 річниця з Дня визволення Гребінківщини від німецько-фашистських загарбників.

Дата: 19.09.2022 10:46
Кількість переглядів: 45

      19 вересня відзначається 79 річниця з Дня визволення Гребінківщини від німецько-фашистських загарбників.

      19 вересня 1943 року 253-я стрілецька дивізія 47-го стрілецького корпусу 40-ї Армії та 2-а мотострілецька бригада 10-го танкового корпусу звільнили наше місто Гребінку від німецько-фашистських загарбників.

       У цей день низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав власне життя в жорстокій битві за свободу. Висловлюємо слова глибокої вдячності ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам, дітям війни, тим, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, хто загинув, визволяючи наш рідний край від нацистських окупантів. Всім, хто відстояв наше рідне місто, виявив нездоланну мужність та незламність духу.

       Наразі Україна переживає найважчі часи за історію своєї Незалежності. Безжальний ворог творить звірства на наших окупованих територіях, тероризує ракетними ударами всю країну. Ми віримо що скоро настане той день коли наші захисники звільнять всі наші території та вижене ворога за межі нашої Держави, захоплені міста та села будуть святкувати день звільнення від російських окупантів, а ми всі День Перемоги.

Слава Україні!

Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора