A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Спочивайте з миром, наші Герої!

Дата: 12.10.2022 15:24
Кількість переглядів: 79

Гребінківська громада знову вшановує Героїв, котрі віддали своє життя за нашу свободу. В останню путь сьогодні провели Жолобецького Володимира та Черниша Максима, які загинули на війні з російськими окупантами.

Клята війна з росіянами щодня забирає життя вірних синів та доньок України, в яких попереду ще мало б бути безліч щасливих і радісних моментів. На початку жовтня війна забрала життя одразу двох мужніх воїнів, нашиз земляків. Їм обом навіки буде 40…

Виконуючи бойове завдання на війні загинули наші земляки Володимир Жолобецький та Максим Черниш, обидва 1982 року народження.

Володимир, житель села Оржиця, поліг 3 жовтня під час мінометного обстрілу в селищі Білогорівка на Луганщині.

Максим, із Гребінки, загинув 5 жовтня поблизу Майорська Донецької області. У нього залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Прощання з героями – земляками відбулося сьогодні на площі біля адмінбудівлі міської ради. Сотні земляків – рідних, друзів, знайомих прийшли провести в останню путь захисників. Траурний мітинг провів міський голова Віталій Колісніченко. З прощальними словами виступили представник Лубенського районного ТЦК та СП Ігор Співак, директор Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст..№4 Лариса Кохно, директор Слободо – Петрівської ЗОШ І-ІІІ ст.. Тетяна Ященко, староста Слободо – Петрівського старостинського округу Світлана Єфременко. Молитву за упокій душ спочилих героїв піднесли священнослужителі Православної Церкви України.

Смерть Максима та Володимира – це не тільки біль їхніх родин, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Справжні патріоти, вірні сини України. Такими вони назавжди залишаться у нашій пам’яті, а їхні імена навіки будуть взірцем мужності, патріотизму та незламності.

І хоч зараз ми радіємо визволенню кожного клаптика української землі, варто пам’ятати про ціну, яку сплачено нашими Героями за важкі кроки до Перемоги.

Ми схиляємо голови у глибокій скорботі та сумуємо разом з родинами загиблих.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати.

Вічна пам’ять і вічна слава Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора