A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Гребінківська громада сьогодні у скорботі

Дата: 05.11.2022 15:38
Кількість переглядів: 56

В останню путь земляки провели воїна ЗСУ Федоренка Артема, Героя, який загинув, виконуючи бойове завдання із захисту суверенітету та незалежності України.

Федоренко Артем Олексійович народився 29 серпня 1993 року в м.Гребінка. В 2011 році закінчив Гребінківську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.

В 2016 році здобув базову вищу освіту за спеціальністю «Документознавство та інформаційна діяльність» в Національному педагогічному університеті ім. Драгоманова.

З 2018 року працював на станції Гребінка на посаді прийомоздавальника вантажу та багажу в потягах.

З квітня 2022 року був призваний по мобілізації та проходив військову службу в гранатометному відділенні 7-ої штурмової роти 3-ого штурмового батальйону в/ч А 4010. Загинув в районі населеного пункту Майорськ Донецької області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу, гідно виконуючи свій військовий обов’язок. До останнього залишився вірним присязі, беручи участь в обороні держави та стримування збройної агресії російської федерації. Батьки залишилися без єдиного сина…

Йому було 29 років.

🙏Немає меж горю найближчих людей полеглого бійця. Щиро співчуваємо та молимося разом за вічний спокій нашого загиблого земляка.

🇺🇦Світла йому пам'ять та вічна шана!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора