A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

В День української писемності та мови працівники Гребінківської міської публічної бібліотеки вже традиційно долучилися до написання ХХІ Радіодиктанту національної єдності

Дата: 09.11.2022 16:27
Кількість переглядів: 79

В День української писемності та мови працівники Гребінківської міської публічної бібліотеки вже традиційно долучилися до написання ХХІ Радіодиктанту національної єдності.

Головна мета диктанту - єднання, і цього року в умовах повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, коли українці розкидані по всьому світу, він став ще більш актуальним.

Адже, він дозволить ще більш відчути себе єдиною, потужною нацією, яка цінує поважає та зберігає найголовніший скарб - рідну мову.

Та й тема диктанту "Мій дім" близька та болюча для багатьох українців. Текст написала українська письменниця і режисерка Ірина Цілик, читала його народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

10 листопада буде оприлюднено текст диктанту, тому якщо ви хочете, щоб ваш диктант перевірили фахівці, ви можете:

Надіслати паперового листа за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада.

Сфотографувати/відсканувати написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) та надіслати його до 11:00 10 листопада на адресу rd@suspilne.media або через електронну форму для отримання робіт. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора