A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

У Світанку провели в останню путь мужнього воїна – захисника Олега Цехоню

Дата: 17.11.2022 17:43
Кількість переглядів: 47

У Світанку провели в останню путь мужнього воїна – захисника Олега Цехоню, який загинув у місті Бахмут Донецькій області,

захищаючи Україну.

Життя Олега Цехоні обірвалося на тридцять дев’ятому році життя…

Мужні воїни нашої держави, ставши на оборону незалежності та суверенітету, віддають найцінніше – своє життя. Смерть наших земляків на війні це тяжка втрата для нашої громади і всієї країни.

Олег Олексійович народився і виріс у селі Світанок, навчався у Гребінківській середній школі №1. Працював. Разом з дружиною виховував маленьку донечку. Але смертельна куля безжалісно обірвала йому життя. Та нехай усі рідні і усі, хто його знав запам’ятають його таким – добрим, щирим, усміхненим…

Біля рідної домівки у селі Світанок з воїном прощалися найближчі люди – рідні, друзі, однокласники, побратими та громада, що прийшла провести Героя в останню путь.

Багато хороших слів було сказано про нашого земляка Олега Цехоню під час траурного мітингу біля дому загиблого. Міський голова Віталій Колісніченко та усі, хто виступали висловили співчуття родині загиблого. Неймовірно боляче втрачати вірних синів України. Дорогою ціною виборюється майбутня Перемога.

Які молоді, красиві, сповнені мрій та сподівань, гинуть за вільну Україну!

Доземний уклін, вічна пам’ять Воїну!Співчуття рідним, сили пережити непоправну втрату…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора