A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам‘ять жертв Голодомору 1932-33 років

Дата: 25.11.2022 13:47
Кількість переглядів: 39

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам‘ять жертв Голодомору 1932-33 років і масових штучних голодів 1921-22 і 1946-47 років.

Цього року ми вшановуємо жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни росії проти України. Трагічні події, що розгортаються на наших очах, з усією точністю демонструють повторення методів геноциду.

Всі дії і сталіна, і путіна ідентичні та спрямовані на те, щоб подолати опір українців, провчити непокірних, поставити на коліна і загнати в есесерівське минуле. Тоді відбирали останній колосок і зараз лякають голодом, холодом, енергетичним колапсом.

Що першим ділом робили рашисти на окупованих територіях? Вбивали мирне населення! Відбирали харчі, крали побутові речі, нищили все на своєму шляху. Так, нам зараз тяжко. Але ми все витримаємо, вистоїмо, не покоримося! Наше сьогодення вчить, щоб не повторювати трагедій і злочинів минулого, наша пам‘ять повинна бути живою і чесною. Тополівська СБФ презентує книжкову виставку-інсталяцію «Горить і плаче свічка на вікні».

ПАМ‘ЯТАЄМО. ЄДНАЙМОСЯ. ПЕРЕМОЖЕМО!

І запаліть, будь ласка, свічку на вікні 26 листопада о 16-ій годині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора