A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Міжнародний день волонтерів

Дата: 05.12.2022 10:30
Кількість переглядів: 56

Щороку, 5 грудня, волонтери в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів, заснований Генеральною Асамблеєю Організації Об`єднаних Націй в 1985 році.

Неможливо залишатися байдужим до всього, що відбувається на нашій землі в час, коли безжальний ворог щодня нищить нашу державу.

Зараз кожен українець намагається бути корисним на своєму фронті і кожен на своєму місці робить усе можливе заради спільної перемоги.

Тож певною мірою кожна людина, яка зробила свій вклад може вважати себе трішечки волонтером.

Не стали винятком і жителі Гребінківської громади.

З моменту повномасштабного вторгнення всі ми об’єдналися, щоб підтримати наших воїнів, ми об’єднуємося та збираємо кошти на потреби військових – це і організація благодійного туру селами громади «З вірою у перемогу», і організація благодійних ярмарків «Разом до перемоги», і благодійних концертів, зокрема за участю Олени Білоконь, братів Лобачів, артистів Полтавської обласної філармонії, Анастасією Якименко було організовано збір коштів на два автомобілі для наших захисників, ми з вами плетемо маскувальні сітки і допомагаємо продуктами харчування, а щоб порадувати наших військових готуємо домашні смаколики.

Прагнемо допомогти людям, які залишили власні домівки та шукають прихистку – це і допомога в пошуку житла і видача продуктових наборів за підтримки благодійних організацій і організація пунктів видачі необхідних побутових речей.

Підтримуємо і допомагаємо одне-одному.

Сьогодні, коли відзначається Всесвітній день волонтера, хочеться щиро подякувати Всім небайдужим і побажати усім нам ПЕРЕМОГИ!

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!

Слава українському народові!

Презентацію розробила ©Надія Фальківська;

Запис презентації – ЧАР/Net

Переглянути презентацію можна за адресою: https://www.facebook.com/MuseumEugeneHrebinka/videos/687549299529370/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора