A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Радуйся, земле, Коляда іде, Перемогу Україні несе!

Дата: 26.12.2022 09:56
Кількість переглядів: 97

Війна не завадить нам і надалі згуртовуватись та святкувати. Цикл Новорічно-Різдвяних свят розпочався відкриттям у Гребінківському міському будинку культури Резиденції Святого Миколая для маленьких мешканців громади та учнів молодших класів, які зібрали 18050 грн для допомоги ЗСУ. А сьогодні, 25 грудня, аматори сцени закладів культури Гребінківської громади дарували різдвяний настрій та шанували гребінківців та людей, які знайшли прихисток у нашій громаді, веселими колядками та щедрівками. На благодійному ярмарку всі охочі могли посмакувати з любов’ю приготовлені тістечка, печиво з новорічною символікою, гарячі напої, козацький куліш, овочі та фрукти, за бажанням можна було все це придбати, а місцеві майстрині дивували своїми казковими виробами.

І вже традиційно на заході стояла скринька для збору коштів на підтримку Збройних Сил України, тому всі охочі могли долучитися до цієї благодійної справи. Завдяки закладам культури та освіти громади, небайдужим мешканцям, приватним підприємцям на ярмарку вдалось зібрати 38 942 гривні, які будуть використані для придбання необхідних речей нашим захисникам, що боронять Україну від ненависного окупанта.

Бажаємо, щоб Різдвяна зірка засяла в душі кожного з нас! І загадаємо одне бажання – скоріше відсвяткувати нашу Перемогу!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора