A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Благодійний концерт та ярмарок " Радуйся, земле, коляда іде, Україні перемогу несе!"

Дата: 25.12.2022 20:01
Кількість переглядів: 59

25 грудня вся Гребінківська громада об'єдналася та разом у день Різдва Христового провели Благодійний концерт та ярмарок " Радуйся, земле, коляда іде, Україні перемогу несе!" Сьогодні було зібрано майже 40 тисяч гривень, які будуть використані на підтримку Збройних Сил України.

Щиро дякуємо організаторам, учасникам, всім мешканцям Гребінківської громади та гостям, за участь та підтримку все що планували ми виконали на вищому рівні.

Творчий колектив Гребінківського міського будинку культури вітає всіх зі світлим святом Різдва Христового. Однак, цьогорічне Різдво не таке святкове, бо Україна виборює свою незалежність ціною тисячі життів наших захисників та захисниць у російсько-українській війні! Проте кожний із нас вірить і впевнений у тому, що ми переможемо і це лише питання часу…

На Різдво є звичай обмінюватися подарунками – тож, нехай цими дарами один одному будуть любов, повага, турбота та спільна молитва за усіх, хто обороняє сьогодні нашу землю.

Різдво Христове однаково зігріває усіх християн, єднає всіх українців усього світу, об’єднує всі покоління силою любові, миру і добра.

У день Різдва Христового бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту та достатку. Хай світле Різдво Христове укріпить усіх у вірі, об’єднає теплом і любов’ю, наповнить кожне серце і кожну домівку Божою благодаттю та принесе Перемогу й Мир в Україну!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора