A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Україна соборна. Разом до Перемоги!

Дата: 20.01.2023 13:34
Кількість переглядів: 32

Соборність, незалежність, суверенітет, державність  невіддільні поняття для українського народу,   є фундаментом для побудови демократичної держави, запорукою існування нації.

22 січня 1918 року вперше у XX столітті українці проголосили незалежність власної держави – Української Народної Республіки; 22 січня 1919 року підписано Акт злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки; 24 серпня 1991-го незалежність України знову набула повноцінної юридичної й геополітичної ваги.

 І сьогодні українці мужньо виборюють свою свободу та незалежність у боях з російським окупантом, відстоюють соборність українських земель, як територіальну цілісність, яку свавільно порушила держава-агресор. Соборність – це також територіальна цілісність держави. Тому звільнення від російського окупанта українських земель є нашою спільною метою.

На знак вдячності усім борцям за свободу та незалежність України сьогодні, 20 січня, посадові особи Гребінківської міської ради поклали квіти до пам’ятника видатного сина українського народу Т.Г. Шевченка, у хвилині мовчання згадали наших відважних воїнів, які віддали своє життя у протистоянні російському агресору.

Соборність – мета Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора