A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

На кінець березня, початок квітня 2023 року припадає річниця початку визволення українських територій від російських загарбників

Дата: 31.03.2023 13:05
Кількість переглядів: 42

На кінець березня, початок квітня 2023 року припадає річниця початку визволення українських територій від російських загарбників. Героїзм та стійкість кожного нашого воїна стали частиною оборонного успіху України навесні 2022 року. Наші міста стали містами героїв, наші села стали селами героїв – людей, які допомагали вистояти одне одному і державі.

На відзначення цих історичних подій у Гребінківському міському краєзнавчому музеї відбулися зустрічі з внутрішньо-переміщеними особами з міст-героїв Харкова, Херсона, Бучі, Ірпіня, Маріуполя.

В Гребінченій світлиці відбулось засідання круглого столу: «Міста Герої», де жителі міст-героїв поділилися своїми болючими спогадами про події лютого 2022 року.

З учнями Опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа I-III ступенів №4 було проведено урок пам’яті «Усі міста – міста героїв».

Гребінківський міський краєзнавчий музей став своєрідним центром підтримки для внутрішньо-переміщених осіб з різних регіонів України. Тут вони познайомилися з історією нашого міста, його відомими людьми. Для них були організовані тематичні та оглядові екскурсії, проведені зустрічі з активом музею.

Актив музею, працівники музею надавали їм матеріальну допомогу, консультували по тих життєвих проблемах, які виникали в ході їх перебування в місті Гребінка.

Музей став тим місцем куди можна прийти поспілкуватися, поділитися своїми переживаннями і зустрінутися із цікавими людьми.

...✍©Гребінківський міський краєзнавчий


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора