A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

25 квітня, в Гребінківському міському краєзнавчому музеї, відбувся Вечір пам’яті «Героїзм і самопожертва ліквідаторів аварії на ЧАЕС»

Дата: 25.04.2023 20:15
Кількість переглядів: 31

25 квітня, в Гребінківському міському краєзнавчому музеї, відбувся Вечір пам’яті «Героїзм і самопожертва ліквідаторів аварії на ЧАЕС», присвячений 37-й річниці від Дня Чорнобильської трагедії, лейтмотивом якого стали такі рядки:

В мертвій зоні поля

не оброблені

Не розпався ще стронцій в росі......

НЕ кричіть про Героїв Чорнобиля —

Перед ними ми винні усі...

Активну участь в ньому взяли: ліквідатор аварії, колишній інженер Чорнобильської АЕС Леонід Стеценко, ліквідаторка аварії на ЧАЕС – Ніна Стеценко.

Ведуча Вечора пам'яті Людмила Безвиненко розповіла нові факти з історії Чорнобильської трагедії.

Місцеві поетки Валентина Рябокінь та Євдокія Бичова прочитали власні поезії, присвячені ліквідаторам аварії на ЧАЕС, а учасники вокального колективу Гребінківського міського Будинку культури виконали пісню, присвячену ліквідаторам аварії на ЧАЕС. Наталія Бондаренко, із Донеччини, виконала пісню, присвячену героям-ліквідаторам. Віктор Солодовник прочитав вірш про Чорнобиль.

Гребінківська міська публічна бібліотека (Biblioteka Grebinka), у Міському краєзнавчому музеї, організувала книжкову виставку присвячену 37-й річниці від дня Чорнобильської катастрофи.

Олена Іващенко зробила огляд літератури про Чорнобиль у той роковий час.

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції!

Дякуємо Вам за те, що Ви чесно і добросовісно виконували обов'язок перед народом України, рятуючи людство від наслідків техногенної катастрофи.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, добра, сімейного затишку, шани і щирої поваги від людей!

✍️©Гребінківський міський краєзнавчий музей;

©Фото – Анатолій Чернишенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора