A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

27 квітня до Гребінківської міської публічної бібліотеки завітала сучасна українська авторка, волонтерка Людмила Охріменко

Дата: 27.04.2023 17:14
Кількість переглядів: 42

Нам випало жити в непростий час, коли військова агресія росії стирає з лиця землі цілі міста, ламає долі людей, намагається знищити цілу націю.

Увесь народ став на захист своєї країни. Хтось воює, хтось волонтерить. У цей тяжкий час надзвичайну вагу має художнє слово.

Так, 27 квітня до Гребінківської міської публічної бібліотеки завітала сучасна українська авторка, волонтерка Людмила Охріменко, яка презентувала гребінківцям свій роман "Оскар", який отримав відзнаку Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова", як найкращий роман на воєнну тематику 2021 року. Ми дякуємо долі що у такий похмурий дощовий день вона занурила присутніх у теплу атмосферу українського слова. Її розповідь про себе та героїв книг підкупила усіх присутніх своєю щирістю та простотою.

Величезна подяка, Людмила Охріменко , за те що завітала до нас, поділилися своєю творчістю і подарувала книгу. Бажаємо Вам натхнення, нових літературних досягнень та ідей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора