A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

27 квітня, в читальній залі Міської публічної біблліотеки відбулась тепла і задушевна зустріч із відомою харківською письменницею Людмилою Охріменко

Дата: 27.04.2023 18:39
Кількість переглядів: 42

27 квітня, в читальній залі Міської публічної біблліотеки відбулась тепла і задушевна зустріч із відомою харківською письменницею Людмилою Охріменко, авторкою 6 книг, присвячених жіночим долям.

Письменниця народилась в Криму, а з 2014 року поживає в місті Харків, активно займається волонтерською діяльністю, часто буває на передовій, багато спілкується з українськими воїнами, які надихнули її до написання книги на військову тематику. У 2021 році, рішенням журі Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова", визнано книгу "Оскар", Людмили Охміменко, як найкращий роман на воєнну тематику. Книга вийшла за сприяння військових із позивними "Оскар", "Борода", "Змій", "Гора", "Майорчик". Військовим консультантом був наш земляк, родом із села Круподеринці, Олег Громадський.

Людмила Охріменко розповіла присутнім історію написання книги "Оскар".

Присутні на заході щиро і сердечно подякувала Людмилі Охріменко за її цікаву розповідь і побажала нових вершин в її літературній діяльності.

З повагою, ...✍©Людмила Безвиненко
Фото Анатолія Чернишенка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора