A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

В Гребінківській міській публічній бібліотеці з нагоди Дня матері організовано книжкову виставку "У маминих руках - майбутнє"

Дата: 14.05.2023 14:36
Кількість переглядів: 20

День матері в Україні відзначають у другу неділю травня. Це свято - привід сказати мамі про те, що вона - найрідніша та найдорожча людина. День матері в Україні в 2023 році відзначають у неділю 14 травня.

Мама — найголовніша людина в житті кожного. Наші матері дарують нам життя, а потім стають першим зразком для наслідування. Найтепліші спогади дитинства неможливі без мам — вони завжди рятують нас від хвороб та оберігають від неприємностей. До мами ми звертаємось тоді, коли потребуємо справді мудрої й доброї поради, в щирості якої не доводиться сумніватися. Зрештою, в найтяжчі часи, коли здається, що весь світ став ворожим, тільки материнська любов залишається безумовною й незмінною. Для вшанування всіх мам в світі існує добре й зворушливе свято — Міжнародний день матері, який відзначають щорічно в другу неділю травня. Це свято співпадає з Днем матері в Україні.

В Гребінківській міській публічній бібліотеці з нагоди Дня матері організовано книжкову виставку "У маминих руках - майбутнє"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора