A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Свято для дітей

Дата: 01.06.2023 16:16
Кількість переглядів: 28

Свято для дітей

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей – найпрекрасніше свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Цьогоріч воно є особливим. Організатори святкування в нашій громаді приклали максимум зусиль, щоб зробити дитяче свято веселим, насиченим та змістовним. Казкові персонажі Лісова Мавка разом з Килиною та Фіксиками розважали дітлахів іграми, забавками, піснями та танцями. Були організовані майстер-класи з малювання, в’язання іграшок, плетіння прикрас з бісеру, спортивні естафети, «живий куточок» з тваринками, фотозона з лісовими персонажами.

Маленькі таланти були нагороджені Грамотами відділу культури і туризму, а в кінці святкування всі смакували солодощами завдяки небайдужим підприємцям - мережі магазинів «Хвилинка», «Маркетопт», кафе «Doppio» (Борисова Л.), «Наша кава» (Могирьов М., Клижка Є.), магазин «Віра» (Ніколаєнко В.), «Лавка», (Коршак Л.).

Велика подяка майстрині Олені Карабут, яка віддала кошти від продажу своїх в’язаних іграшок на підтримку Збройних Сил України.

Дякуємо захисникам за можливість нашим дітлахам насолодитися дитинством та чекаємо їх з Перемогою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора