A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Знову осиротіла наша Гребінківська громада

Дата: 09.06.2023 15:58
Кількість переглядів: 46

Знову осиротіла наша Гребінківська громада, втративши ще двох мужніх захисників – наших земляків Сергія Козіна та Сергія Мінченка

Щодня війна приносить сумні звістки, за свободу і незалежність гинуть найкращі. Трагічна звістка чорним крилом облетіла Гребінківську громаду… І знову втрати наших земляків. 5 червня обірвалося життя мужніх воїнів: молодшого сержанта КОЗІНА Сергія та солдата МІНЧЕНКА Сергія.

Сьогодні жителі громади провели їх в останню земну путь, помолившись і вклонившись низько їхній вічній пам’яті…

Козін Сергій Олександрович народився 19 вересня 1991 р. в м. Гребінка, закінчив Гребінківську ЗОШ №4. За освітою електрозварник, навчався у навчально-науковому центрі професійно-технічної освіти. У 2012 р. проходив службу в ЗСУ. З 2012 по 2019 р. працював монтером колії у “Гребінківській дистанції колії”. Учасник антитерористичної операції та операції об’єднаних сил. Мобілізований навесні 2022 року та проходив військову службу молодшим сержантом, навідником 1 відділення спеціального призначення 2 взводу спеціального призначення 1 роти військової частини А4118.

Загинув 5 червня 2023 року внаслідок бойових дій в Донецькій обл., с.Велика Новосілка.

Солдат Сергій Анатолійович Мінченко загинув унаслідок мінометного обстрілу поблизу села Сакко і Ванцетті. 56-річний боєць народився в Азербайджані, потім переїхав до Гребінки. Трудову діяльність розпочав у 1985 р. в м. Ашхабад, далі працював на Середньоазіатській залізниці на посаді слюсаря рухомого складу. З 1998 р. до початку 2022 р. працював слюсарем ремонтного складу локомотивного депо Гребінка. Мобілізований у 2022 р. на початку збройної агресії рф та проходив військову службу командиром бойової машини – командиром відділення 3 механізованого відділення 3 механізованого взводу, 7 механізованої роти 3 механізованого батальйону, військової частини А 0409.

Загинув смертю хоробрих 5 червня 2023 року, захищаючи волю та незалежність України в Донецькій області поблизу населеного пункту Сакко і Ванцетті під час мінометного обстрілу.

Гребінківська громада висловлює щирі співчуття сім’ям, родичам, близьким та друзям з приводу тяжкої втрати – смерті наших земляків.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини — велике випробування. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора