A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

«Звучи рідна, мово» саме під таким гаслом 28 червня 2023 року в парку міського будинку культури відбувся благодійний звітній концерт

Дата: 28.06.2023 20:37
Кількість переглядів: 32

«Звучи рідна, мово» саме під таким гаслом 28 червня 2023 року в парку міського будинку культури відбувся благодійний звітній концерт творчих колективів і виконавців, майстрів народного мистецтва Гребінківського міського будинку культури, що проходив в рамках обласного огляду-конкурсу народної творчості на відзначення 80-річчя від дня народження Героя України, народної артистки України Раїси Кириченко та з нагоди «Дня Конституції України».

Привітали з Днем Конституції України. Це свято символізує нашу боротьбу за демократію, свободу та незалежність. А цей документ є фундаментом державності, гарантом наших прав і свобод, який сьогодні виборюється у важких боях самопожертвою та життями.

Благодійний звітний концерт відкрила солістка Гребінківського міського будинку культури Мехедова Наталья піснею «Мова єднання». Мова має значення, особливо зараз! Мова – це та рушійна сила, яка об’єднала українців і весь світ та веде до перемоги України.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять герої України, що віддали своє життя заради рідної країни.

Подарували свої чудові українські пісні гурт «Без NOT» Гребінківського міського будинку культури – (керівник Анатолій Син). Ансамбль народних та шумових інструментів «Веселі музики» (керівник Микола Скрипниченко) – порадував слухачів витонченістю аранжування та майстерністю виконання програми. Виступ колективу отримав палкі аплодисменти від шанувальників народного інструментального мистецтва.

Хореографічну композицію «Калина» продемонстрував талановитий хореографічний колектив «Максимум» (керівник Лілія Плішакова).

Величезний успіх мав виступ родинного ансамблю Бондаренків, які зачарували глядачів своїм співом.

Радували своїми піснями жіночий та чоловічий ансамбль народного самодіяльного хорового колективу «Берегиня» Гребінківського міського будинку культури – (керівник – Анатолій Син, акомпонує Анатолій Шеїн, диригент Галина Савлук).

Завершився благодійний концерт піснею «Хай живе вільна Україна», який виконав народний самодіяльний хоровий колектив «Берегиня» Гребінківського міського будинку культури (керівник – Анатолій Син).

Особливу вдячність висловлюємо усім, хто долучився до благодійного ярмарку. Завдяки спільним зусиллям було зібрано 17 тисяч 177 гривень, які будуть використані на підтримку Збройних Сил України. Щиро дякуємо організаторам, учасникам, всім мешканцям Гребінківської громади та гостям, за участь та підтримку.

Разом - ми сила! Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора