A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Засіданні Круглого столу з нагоди відзначення 27 річниці прийняття Конституції на тему «Конституція - оберіг нашої державності»

Дата: 28.06.2023 19:54
Кількість переглядів: 17

28 червня в читальній залі Гребінківської міської публічної бібліотеки працівники бібліотеки, провідний інспектор Лубенського районного сектору пробації №1 Світлана Жила, юрист Гребінківського бюро правової допомоги Валентина Черницька взяли участь у засіданні Круглого столу з нагоди відзначення 27 річниці прийняття Конституції на тему «Конституція - оберіг нашої державності».

Основна мета проведення круглого столу - формування правової культури, громадянської свідомості та поваги до Основного Закону України, поширення знань про історію та засвідчення визначної ролі Конституції України в утвердженні правової держави.

Учасники обговорили Конституцію України та засудили військову агресію росії. Висловили підтримку та вдячність громадянам України, які чинять спротив російському вторгненню, виконують конституційний обов’язок. Мужні воїни успішно протистоять агресору, що зневажає юридичні норми, міжнародне право. Наближаємо нашу Перемогу, за якою послідує притягнення до відповідальності держави-терориста. Полеглих Героїв присутні вшанували хвилиною мовчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора