A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Представник громади Гросхартмансдорфа з Німеччини, депутат місцевої ради, начальник департаменту культури Дрездена пан Єнс Гертіг відвідав Гребінківський міський краєзнавчий музей

Дата: 12.07.2023 17:36
Кількість переглядів: 111

12 липня, представник громади Гросхартмансдорфа з Німеччини, депутат місцевої ради, начальник департаменту культури Дрездена пан Єнс Гертіг відвідав Гребінківський міський краєзнавчий музей. Працівники музею ознайомили гостя з експозицією кімнати-музею Є.П. Гребінки.

Також пан Єнс оглянув експозицію краєзнавчого музею, що складається з 4 відділів. З великою цікавістю гість розглядав старовинний український національний одяг, ткацький верстат та давні предмети побуту українців.

У відділі «Історія міста» пан Єнс був здивований рідкісними експонатами, які зберігаються у нашому музеї.

Пан Єнс Гертіг щиро і сердечно подякував співробітникам музею за багату і цікаву експозицію Гребінківського міського краєзнавчого музею.

Працівники музею побажали гостю успішного дружнього візиту.

Ми висловлюємо величезну вдячність пану Єнсу за те, що його сім’я у перші дні війни, прихистила родину В. Котнеко із села Слободо-Петрівка.

Велика подяка уряду Німеччини, всьому німецькому народу, який допомагає нашій країні в боротьбі із російськими загарбниками.

Ми підтримуємо ініціативу голови Гребінківської громади Віталія Колісніченка, щодо налагодження дружніх зв’язків із громадою Гросхартмансдорф. Такі дружні зв’язки сприятимуть економічному і культурному розвитку обох громад.

✍️©Гребінківський міський краєзнавчий музей;

Фото – Анатолія Чернишенка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора