A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Більше одинадцяти тисяч гривень зібрали у Тополевому, щоб допомогти придбати бойовий автомобіль

Дата: 24.07.2023 20:46
Кількість переглядів: 24

23 липня у Тополевому відбувся благодійний коцерт в рамках благодійного туру “Дорога до Перемоги!”, який проводить  вокально – інструментальний гурт “Без нот”(керівник Анатолій Син). 

Цього разу благодійний збір був організований, щоб допомогти придбати бойовий автомобіль для земляка Сергія Тишковця, який зараз разом із побратимами із 118 бригади боронить нашу землю від лютого ворога.

Із Тополевого, Світанку та Відрадного зібралися небайдужі односельці або долучитися до збору коштів, щоб допомогти нашим землякам – захисникам придбати такий необхідний автомобіль.

–Ми в безпеці, бо наші захисники і захисниці щоденно стримують ворога на передовій. — звернувся до земляків староста Тополівського старостинського округу Володимир Бондар, –Наші земляки віддають найцінніше – своє здоров‘я,а, часом, і життя. Вони потребують нашої регулярної підтримки.

Кожна гривня від небайдужих людей має велике значення.

 

До присутніх звернулася і секретар Гребінківської міської ради Людмила Цапенко. Людмила Василівна подякувала жителям Тополівського старостинського округу за те, що зібралися на цей благодійний захід, щоб допопмогти нашим мужнім землякам, котрі боронять нашу рідну землю від загарбників.

Чудову концертну програму підготували учасники гурту “Без нот” та аматори Тополівського сільського будинку культури. Порадували виступами гурт “Тополяночка” та сольні вокалісти. Юні талановиті танцюристи  з Тополевого під керівництвом директора Тополівського сільського будинку культури Валентини Лученко підготували для односельців гарні танювальні композиції.

За символічну плату можна було придбати і скуштувати смачнющу кашу.

Пісня – завжди була оберегом нашого народу. А після нашої Перемоги вона зазвучиь по – новому! Разом наближаймо нашу Перемогу! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора