A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Пам’яті Героїв- земляків присвячується…

Дата: 24.08.2023 13:46
Кількість переглядів: 32

Пам’яті Героїв- земляків присвячується…

24 серпня, в день, коли усі ми відзначаємо одне з найголовніших свят нашої держави – День Незалежності України, у Гребінці відкрили Алею Пам’яті Героїв- земляків

Війна забирає життя найкращих синів і доньок України, серед тих, хто віддав своє життя за волю і незалежність, за свободу думки і цілісність нашої держави є і наші земляки.

Ми прагнемо зберегти пам’ять про наших славних Героїв – земляків. Алея Пам’яті відкрита в знак спомину, шани та поваги до Героїв, які віддали своє життя за рідну землю, волю та свободу України.

На жаль, зараз тривають важкі бої за звільнення рідної землі від окупантів, є постійна загроза обстрів, наразі заборонені масові зібрання. Та все ж на кілька хвилин біля портретів загиблих земляків зібралися працівники міської ради та рідні загиблих, щоб віддати даниниу пам’яті, вклонитися і помолитися за душі тих, хто тепер охороняє нас на небесах.

Міський голова Віталій Колісніченко висловив слова щирих співчуттів, глибокої вдячносіт і поваги нашим Героям та побажав рідним загиблих мужності і терпіння витримати непоправне горе.

Наша держава має тисячолітню історію, але раз у раз нам доводиться боротися заїї незалежність. На війні щодня гинуть славні Герої-захисники, ми платимо надто велику ціну, але іншого шляху зупинити ворога немає. Та ми, українці, сильні й незалежні душею, тож вибороли незалежність своїй країні. І боротимемось надалі.

Слава Україні!

Героям слава!

Разом переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора