A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

День захисника і захисниці України відзначаємо з особливими почуттями

Дата: 01.10.2023 10:31
Кількість переглядів: 31

День захисника і захисниці України відзначаємо з особливими почуттями: гордості за наш відважний народ та вдячності усім захисникам і захисницям, котрі боронять нашу державу від лютого окупанта.

У цей день з почуттям глибокої поваги ми схиляємо голови в пам’ять про кожного, хто загинув за Україну.

Сьогодні біля Алеї пам’яті відбулися урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України, зібралися гребінківці, рідні наших загиблих земляків, аби низько вклонитися пам’яті кожного, хто заплатив життям за волю і незалежність нашої Батьківщини, за мирне майбутнє українців. Імена Героїв, які віддали своє життя, боронячи Україну, назавжди у нашій історії та наших серцях.

Міський голова Віталій Колісніченко привітав із святом українських оборонців, кожного й кожну, хто ціною надзусиль боронить українську землю та щосили жене ворога геть. А всім ветеранам, захисникам, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів побажав міцного здоров’я, миру, добра, щастя, злагоди та достатку у родинах.

Рівно о 9.00, разом із усією Україною ми низько схилили голови, промовляючи тихо слова молитви до Пресвятої Богородиці і пом’янули у Хвилині Мовчання усіх загиблих воїнів і мирних жителів, котрих забрала війна…

Міський голова разом з рідним, близькими та усіма присутніми вшанували кожного нашого земляка, поклавши квіти до їхніх портретів на Алеї пам’яті.

…Ми розділяємо біль втрати, ми пам’ятаємо про кожного нашого земляка, ми передамо цю священну пам’ять наступним поколінням українців, аби вони добре запам’ятали якою важкою і болючою ціною нам дається свобода.

Ми безмежно вдячні кожному захиснику і захисниці за стійкість, за силу духу, мужність і героїзм.

Ми дякую їм за кожне звільнене місто, за щоденний подвиг, за вірність Україні. За те, що коли звучить: «Слава Україні!», ми гордо і впевнено відповідаємо: «Героям слава!»

Бути єдиними – головне завдання сьогодні, аби вже невдовзі привітати одне одного з найочікуванішою Перемогою!

Віримо в Збройні Сили України, дякуємо нашим захисникам і захисницям за героїзм, мужність, відвагу, самовідданість і жертовність!

Слава ЗСУ! Слава Україні! Слава її Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора