A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Сьогодні відзначили 212-ту річницю від дня народження Євгена Павловича Гребінки

Дата: 03.02.2024 15:45
Кількість переглядів: 13

Сьогодні відзначили 212-ту річницю від дня народження Євгена Павловича Гребінки - видатного байкаря, поета, громадського діяча та шляхетної людини. Його твори наділені глибоким життєвим сенсом, що робить його спадщину цінною для наступних поколінь. У цей день зібралася велика кількість прихильників його творчості на Обласному літературно-музичному святі "Гребінчина світлиця" у Гребінківському міському будинку культури. Саме це свято є неперевершеною подією для нашої Гребінківської громади, адже саме тут об'єднуються таланти та культурні витоки з усієї України. Захоплива театралізована інсценізація " Далекими стежками сьогодення" за участю відомого молодого фольклорного гурту "Шум'я" з м. Києва та опера " Наталка Полтавка" І. Котляревського, М. Лисенка

Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М. В. Гоголя подарували яскраві враження та зробили цей день неймовірним для кожного глядача.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість проведення цих заходів. І сьогодні кожен зробив свій внесок у скриньку для збору коштів на ЗСУ, разом ми зібрали 7524 грн. для наших захисників - земляків з 118 окремої механізованої бригади 1 батальйону взводу протитанкістів, які боронять нашу землю на запорізькому напрямку. Наближаємо Перемогу разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора