A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

На передодні жіночого свята в Гребінківському міському будинку культури відбувся благодійний святковий концерт з нагоди Міжнародного дня боротьби за права жінок "Жінка - як музика..."

Дата: 07.03.2024 19:38
Кількість переглядів: 2

На передодні жіночого свята в Гребінківському міському будинку культури відбувся благодійний святковий концерт з нагоди Міжнародного дня боротьби за права жінок "Жінка - як музика..."

На початку концертної програми звучали музичні привітання від вихованців та викладачів Гребінківської дитячої школи мистецтв, у виконанні духового оркестру прозвучало кілька музичних композицій. Подарували хореографічну композицію "Літай зі мною", Зразковий хореографічний ансамбль "Забава"- керівник Оксана Лісова.

З вітальним словом звернувся голова Гребінківської міської територіальної громади Колісніченко Віталій Іванович, побажав всім жінкам гарного настрою, родинного затишку та найшвидшої перемоги Україні, щоб у наших оселях запанував довгоочікуваний мир!

Найкращі пісенні вітання нам подарував родинний дует Наталії Гринь та Юрія Цюка. Привітав піснею Олег Саволенко.

Отримали привітання від юного талановитого вихованця Олексія Жуковця (концертмейстр Валерій Коломійць), керівник Юрій Цюк. Чоловіче тріо "Ясени"у складі: Олега Саволенка Анатолія Сина і Юрія Іванченка. Гарний настрій подарували солісти Гребінківського міського будинку культури В'ячеслав Романов та Наталія Мехедова.

Пісенні подарунки для наших глядачів заспівали почесні гості: директор Пирятинського КГЦ Руслан Довженко та вчитель Кулажинської ЗОШ Володимир Бацман.

Гучними оплесками дякували за подарований благодійний святковий концерт артистам та творчим колективам Гребінківського міського будинку культури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора