A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Разом – ми сила і непереможна нація!

Дата: 15.03.2024 18:54
Кількість переглядів: 6

З приходом весни на душі стає радісніше, хочеться вірити, що ця весна принесе Перемогу та мир в Україну! Навколо все оживає, квітнуть першоцвіти, перелітні птахи повертаються із вирію додому, пробудження природи надихає на добрі справи. Зараз ми об’єднані, як ніколи. Кожен свідомий українець нині хоче допомогти Збройним Силам України здолати лютого ворога, тож у нашій громаді продовжуються благодійні заходи.
Сьогодні благодійний концерт та ярмарок відбулися у Березівському старостаті. На подвір’ї Березівської школи розташувалася імпровізована сцена та зашуміли ярмаркові ряди. А колектив школи взяв активну участь у підготовці та проведені благодійного ярмарку. Колектив дошкільного закладу «Ромашка» теж долучилися, продавали на ярмарку різноманітні смаколики.
Задля важливої справи зібралися сьогодні жителі Березівського старостату. Перед початком благодійного концерту присутні вшанували полеглих земляків та усіх захисників та мирних жителів, життя яких забрала клята війна, Хвилиною мовчання.
До усіх учасників благодійних заходів звернулися міський голова Віталій Колісніченко та директор ТОВ «Мадег» Захар Харін.
Міський голова Віталій Колісніченко нагадав, що з початку повномасштабного вторгнення у нашій громаді ведеться активна волонтерська діяльність. Під час проведення різноманітних благодійних заходів було зібрано майже 1млн 200 тисяч гривень, які використані для допомоги нашим землякам, котрі боронять нашу землю у боях з рашистами.
Учасники художньої самодіяльності громади, працівники міського будинку культури, Короваївського та Тарасівського будинків культури, аматори сцени, родинне тріо Бондаренків підготували чудовий благодійний концерт.
А на ярмарку жваво торгували різноманітною випічкою, смаколиками, варениками та солодощами, пропонували кашу та різноманітні напої. Усі виручені кошти збиралися у спільну скриньку для допомоги землякам на фронт. Всього ж під час проведення благодійних заходів у Березівському старостаті вдалося зібрати 36 тисяч 335 грн.
Організатори цих благодійних заходів висловили щиру подяку усім, хто долучився, допомагав та донатив, а також особисто Захару Харіну, Юрію Сотченку, Віктору Сотченку, Володимиру Мухіну.
Сьогодні вся Україна об’єдналася, щоб зупинити ворога. Збройним Силам України потрібна наша допомога.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора