A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

З нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру, який відзначаємо 8 березня, напередодні, у Гребінківському міському краєзнавчому музеї відбулась зустріч відомих жінок нашої громади

Дата: 29.03.2024 17:28
Кількість переглядів: 9

З нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру, який відзначаємо 8 березня, напередодні, у Гребінківському міському краєзнавчому музеї відбулась зустріч відомих жінок нашої громади.

Кожна з присутніх жінок уособлює в собі красу і любов, силу і віру, а найголовніше – добро, яким вони діляться з оточуючим їх світом.

В ході зустрічі багато говорили про жіночі долі, волонтерство, людяність. Присутні декламували власні вірші та ділилися цікавими історіями з життя.

Серед присутніх була Катерина Сотниченко. Більше 40 років вона пропрацювала на відповідальних посадах у державних установах, завжди була активною в громадському житті.

Катерина Василівна є членкинею президії Ради ветеранів та Ради музею. Ця добра жінка щоразу приходить на допомогу кожному, хто її потребує.

Секретар Гребінківської міської ради Людмила Цапенко подякувала жінкам-активісткам за їх активну участь у житті громади. Від імені голови Гребінківської міської ради вона вручила подяку Катерині Василівні.

А вихованці класу образотворчого мистецтва Гребінківської дитячої школи мистецтв, разом з викладачем Оленою Продан, презентували чудову весняну виставку своїх художніх робіт.

✍️©Гребінківський міський краєзнавчий музей;

Фото Анатолія Чернишенка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора