A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

26 квітня - День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день памʼяті жертв радіаційних аварій та катастроф

Дата: 26.04.2024 09:02
Кількість переглядів: 4


26 квітня - День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф.
Біль і тривога Чорнобиля залишається в наших серцях. Ці відчуття змушують кожного зупинитись і озирнутись в той страшний 1986-й… Хоча стільки років минуло відтоді, а пам’ять народу зберігає все до найменших подробиць, бо надто вражаючими і болючими були ці події.
     Але Чорнобиль – це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших громадян. Смертельні промені радіації виявилися безсилими перед героїзмом і самовідданістю тих чоловіків і жінок, які зійшлися в нерівному бою з ядерною стихією.
  26 квітня є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії.
     Шановні учасники ліквідації на Чорнобильській атомній станції! Сердечно бажаю вам і вашим родинам миру, міцного здоров’я, життєвої енергії та наснаги, сімейного затишку, щастя, добра та злагоди. Нехай щира людська подяка зігріває ваші серця, опалені загравою Чорнобильської катастрофи...
     Пам'ятаймо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора