A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Пісенні мелодії супроводжують нас усе життя

Дата: 27.04.2024 17:04
Кількість переглядів: 5


Пісенні мелодії супроводжують нас усе життя. Вони об’єднують любителів співу, гуртують однодумців. Музика надихає, зцілює, розважає. Як писав великий маестро Анатолій Авдієвський : «Українська пісня не дає бути самотнім – ні людині, ні народу. Заспіває молодь – заспіває Україна».
 Уже більше 25-ти років в Гребінківському міському будинку культури проводиться вокальний фестиваль – конкурс естрадної пісні «Зорепад» і сьогодні 27 квітня 2024р. вкотре на нашій сцені зустрілася талановита молодь нашої громади, щоб позмагатися і показати свої вокальні здібності та рівень виконавської майстерності. 
Конкурсантами були представлені різножанрові вокальні твори. Їм вдалося відкрити для слухачів прекрасний світ пісні , бо українська пісня не залишає байдужим, вона розвивається, завойовує нові вершини і серця. Членам  журі довелося непросто оцінювати  виступи учасників, але в результаті були визначенні переможці в кожній віковій категорії. 
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!
І вікова категорія (6-9років)
2 місце – Василенко Матвій
ІІ вікова категорія (10-14років)
1місце – Данько Маргарита
2 місце – Соловей Єлизавета
3 місце – Глоба Анастасія
3 місце – Онищенко Єлизавета
ІІІ вікова категорія (15-17років)
1 місце – Шурдуба Аліна
2 місце – Бощенко Марина
3 місце – Кривошей Валерія
3 місце Ситник Емма
ГРАН-ПРІ конкурсу отримала Квач Таміла.
Щиро вітаємо усіх учасників. Нехай цей конкурс стане ще одним доказом ваших талантів і здібностей, нехай у житті на вас чекає ще багато таких виступів  і перемог, хай для вас кожен день дарує вірний стимул і високе прагнення, нехай допомагають боротися за радість і щастя підтримка близьких і друзів.  Бажаємо нових творчих злетів, неповторних колоритних виступів та здійснення мрій. Дякуємо усім, хто долучився до організації та проведення такого чудового свята пісні, бо недаремно кажуть, що все минає, а музика – вічна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора