A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Сьогодні разом з мільйонами людей усього світу ми відзначаємо День пам’яті та примирення

Дата: 08.05.2024 13:13
Кількість переглядів: 11

Сьогодні разом з мільйонами людей усього світу ми відзначаємо День пам’яті та примирення.
     Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора спільними зусиллями зупинили десятки країн і народів. Ми знаємо, що перемагає той, хто захищає рідну землю. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучої перемоги сьогодні.
     Ми добре знаємо ціну війни, тому для нас головне – мир. Та, на превеликий жаль, цю знаменну дату ми зустрічаємо сьогодні зі зброєю в руках. Зараз, як і в роки Другої світової війни, українці воюють з жорстоким і цинічним агресором. Те, що творять московські так звані військові на українській землі, є геноцидом українського народу, свідомим знищенням нашої нації. Тому сьогодні ми зобов’язані глибоко і остаточно переосмислити історію, нарешті зрозуміти, що ми і московіти завжди були різними і за ментальністю та цінностями. Всі ми у невичерпному боргу перед тими, хто віддав у Другій світовій та сьогоднішній війні свої життя, чия юність та молодість покладені за право вільно жити у своїй державі.
    Земний уклін усім, хто виніс на своїх плечах лихоліття років окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідну країну.
    Щороку це свято служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на мирній землі!
    У ці складні часи ми, як ніколи, маємо згуртуватися навколо високої мети – жити в незалежній, єдиній, квітучій Україні. І нехай незламний дух Великої Перемоги надає нам сил і наснаги!
     Бажаю всім мирного неба над головою, злагоди та благополуччя вам, вашим рідним та близьким, швидкої перемоги у теперішній війні.
Слава Україні!
Слава її героям-захисникам!

https://fb.watch/s5BOKI0IJ9/?
Вічна пам'ять загиблим, низький уклін живим!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора