A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Новини

Перемога у м. Гадяч

    Ансамбль «Джерельце» і Софія Бощенко стали переможцями обласних конкурсів у місті Гадячі.

09:04 24.05.2021

Робоча нарада працівників клубних установ Гребінківської міської територіальної громади

19 травня 2021 року  після вимушеної «карантинної» перерви в актовій залі міського будинку культури відбулася робоча нарада працівників клубних установ  Гребінківської міської  територіальної громади.

14:19 19.05.2021

Акція «Люби і знай свій рідний край»

Сьогодні Гребінківський міський краєзнавчий музей відновив акцію «Люби і знай свій рідний край». В рамках даної акції Людмилою Безвиненко було проведено екскурсію біля пам’ятника нашого славетного земляка Євгена Павловича Гребінки. Слухачами екскурсії стали учні 3 класу Опорного закладу Гребінківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №4 в супроводі класного керівника Єгорової Надії Іванівни. Л. Безвиненко, розповіла учням про життєвий шлях та добрі справи Євгена Гребінки, його дружбу з Т.Г. Шевченком. Учні з захопленням слухали екскурс. Після екскурсії діти вшанували пам’ять поета покладанням квітів до пам’ятника.

10:56 19.05.2021

Велика перемога маленьких художників

Вітаємо з перемогою на Всеукраїнському  фестивалі-конкурсі мистецтв «Україна єдина», що відбувався у м. Києві учениць класу образотворчого мистецтва Гребінківської дитячої музичної школи Нестеренко Олену, Пестич Анну, Вдовіну Анастасію (викладач Корчак О.О.). Дівчатка отримали дипломи та нагороди за І та ІІ місця в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво». Щиро вдячні за високу оцінку  робіт наших учнів. Бажаємо дівчатам нових творчих успіхів!

09:58 17.05.2021

День Європи в Україні

– це крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. У цей день ми шануємо наші спільні цінності, історію та, що найголовніше – наше спільне майбутнє.У нашій державі, згідно Указу Президента України від 19 квітня 2003 р. № 339, встановлено третю суботу травня датою святкування в Україні Дня Європи.

16:41 14.05.2021

Традиційний весняний захід з благоустрію та озелененню територій

Ось так учора провели традиційний весняний захід з благоустрію та озелененню територій учасники та партнери нашого проєкту у м. Гребінка. Дякуємо нашим волонтерам - представникам ветеранських організацій Гребінківщини та Лубенщини за активну участь і приклад для молодого покоління. Дуже приємно, що молоде покоління теж приєдналося до цієї доброї справи! Щиро дякуємо за участь вихованців громадській організації "Гребінківська варта" (керіникОлег Старчак). Нажаль, умови карантину не дозволили нам влаштувати масштабніший захід та залучити до оформлення квітника більшу кількість бажаючих, проте, сподіваємося, що все по переду! І, звичайно подяка Гребінківський територіальний центр соціального обслуговування (Zoya Shkoda) та Відділу культури і туризму Гребінківської міської ради і особисто начальнику відділу Олександр Ільчукза саприяння та допомогу у проведенні заходу. Можливість організувати захід з метою соціалізації літніх людей ми маємо завдяки Німецькому фонду "Пам"ять, відповідальність і майбутнє"

15:54 30.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора