A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Свято Маланки

Дата: 13.01.2022 15:47
Кількість переглядів: 97

Традиційно на свято Маланки в міському Будинку культури за ініціативи ветеранської організації Гребінківщини та міського краєзнавчого музею проводиться вечір відпочинку. Святково вбрані колективи художньої самодіяльності міського Будинку культури, фольклорний ансамбль «Солоспів» Мар’янівського сільського будинку культури, аматори сцени з Слободо-Петрівки, дитячий ансамбль «Співаночка» Центру позашкільної освіти, жіночий колектив «Тополяночка» вітали присутніх веселими українськими щедрівками, запальними піснями та побажаннями, зичили всім здоров’я, миру, благополуччя.

Усіх присутніх з Новорічними та Різдвяними святами привітала секретар Гребінківської міської ради Людмила Цапенко.

Місцева поетеса Ніна Третяк, як завжди, надихала глядачів своїми віршами.

Гостей вразила незвичайна новорічна виставка святкових виробівна новорічну тематику «Збережи ялинку», до якої долучилися заклади середньої та позашкільної освіти, працівники закладів культури громади.

На знак вдячності за добрий візит щедрувальників голова ветеранської організації Валентин Неруш вручив солодкі подарунки всім учасникам свята та закликав жителів Гребінківської громади долучатися до озеленення міста та сіл нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора