A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Земляки шанують героя

Дата: 09.02.2022 15:43
Кількість переглядів: 117

    Скільки б років не минуло, не зітруться у народній пам’яті світлі імена тих, хто віддав своє життя за щасливе та мирне майбутнє. Материнські руки Батьківщини високо піднесли імена патріотів усіх часів і поставили їх на постаменти вічності.

    Сьогодні згадуємо тих, хто в тяжкі роки війни став на захист нашої Вітчизни. Серед них і наш земляк - Герой Радянського Союзу Григорій Сергійович Кагамлик. Слова, написані кров’ю «Умру, але не відступлю ні кроку назад…», безсмертям увійшли в історію, його подвиг став взірцем безстрашності та мужності.

     З нагоди 79-ої річниці подвигу нашого земляка біля пам’ятника Г.С.Кагамлику у місті Гребінці, на його батьківщині в селі Слободо-Петрівці керівники міста, громадськість згадали про незабутній подвиг Кагамлика, про тих, хто сьогодні боронить нашу державу в зоні проведення  операції об’єднаних сил, відстоюючи незалежність та суверенітет нашої держави, вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя пам’ятників.

     Гребінківський міський краєзнавчий музей спільно з ветеранською організацією та міською публічною бібліотекою провели засідання круглого столу «Земляки шанують Героя».

   Сприяння подальшому зміцненню патріотичного виховання молоді, популяризація здорового способу життя, вшанування подвигів героїв Гребінківщини – мета Відкритого легкоатлетичного турніру Гребінківської міської територіальної громади серед юнаків і дівчат 2007 років народження і молодших, який відбувся в спортивному комплексі нашого міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора