A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС - день пам'яті в Україні

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС - день пам'яті в Україні. Відзначається щорічно 14 грудня у день закінчення будівництва саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.

11:46 14.12.2021

День місцевого самоврядування

Щороку 7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування це свято людей, яких обирає суспільство і на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут жителів громади. Саме органи місцевого самоврядування мають високу честь і відповідальну місію об'єднувати громадян різного віку, політичних уподобань у спільному прагненні зробити нашу громаду багатою і процвітаючою.

13:14 08.12.2021

День Збройних сил України - свято справжньої мужності, героїзму і відваги

6 грудня 1991року, рівно 30 років тому, Верховною Радою України було ухвалено закон "Про Збройні сили України", "Про оборону України", саме в цей день українці відзначають державне свято - День Збройних сил України - свято справжньої мужності, героїзму і відваги.

13:29 06.12.2021

Міжнародний день волонтера

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня волонтера, яке відзначається 5 грудня, в Гребінківській міській публічній бібліотеці відбулася зустріч з нашими місцевими волонтерами.

15:31 03.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора