A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Новини

Творчий колектив Гребінківського міського будинку культури вітає всіх із прийдешніми святами

Творчий колектив Гребінківського міського будинку культури вітає всіх із прийдешніми святами. В цей важкий час хочемо побажати найскорішої Перемоги та миру Україні, єдності, сил та наснаги.

08:40 31.12.2022

Радуйся, земле, Коляда іде, Перемогу Україні несе!

Війна не завадить нам і надалі згуртовуватись та святкувати. Цикл Новорічно-Різдвяних свят розпочався відкриттям у Гребінківському міському будинку культури Резиденції Святого Миколая для маленьких мешканців громади та учнів молодших класів, які зібрали 18050 грн для допомоги ЗСУ. А сьогодні, 25 грудня, аматори сцени закладів культури Гребінківської громади дарували різдвяний настрій та шанували гребінківців та людей, які знайшли прихисток у нашій громаді, веселими колядками та щедрівками. На благодійному ярмарку всі охочі могли посмакувати з любов’ю приготовлені тістечка, печиво з новорічною символікою, гарячі напої, козацький куліш, овочі та фрукти, за бажанням можна було все це придбати, а місцеві майстрині дивували своїми казковими виробами.

09:56 26.12.2022

Благодійний концерт та ярмарок " Радуйся, земле, коляда іде, Україні перемогу несе!"

25 грудня вся Гребінківська громада об'єдналася та разом у день Різдва Христового провели Благодійний концерт та ярмарок " Радуйся, земле, коляда іде, Україні перемогу несе!" Сьогодні було зібрано майже 40 тисяч гривень, які будуть використані на підтримку Збройних Сил України.

20:01 25.12.2022

Бібліотечні працівники Гребінківської міської територіальної громади долучилися до благодійного Різдвяного ярмарку

Бібліотечні працівники Гребінківської міської територіальної громади долучилися до благодійного Різдвяного ярмарку "Радуйся, земле, коляда іде, перемогу Україні несе!". Отримані кошти з ярмарку будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

15:38 25.12.2022

14 грудня в Гребінківській міській публічній бібліотеці відбулася презентація виставки-реквієм "Нехай Чорнобиля біда остання буде на планеті"

14 грудня в Гребінківській міській публічній бібліотеці відбулася презентація виставки-реквієм "Нехай Чорнобиля біда остання буде на планеті".

13:19 14.12.2022

День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію XX століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС.

11:25 14.12.2022

7 грудня українці традиційно відзначають Всесвітній День української хустки

Cпоконвіків українська хустина була одним з найважливіших елементів народного вбрання та невід’ємною частиною української культури. І вже третій рік поспіль 7 грудня українці традиційно відзначають Всесвітній День української хустки.

08:15 07.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора