A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури і туризму
Гребінківської міської ради

Новини

Громада Гросхартмансдорфа з Німеччини має намір розпочати співробітництво з Гребінківською громадою

Гребінківщину відвідав представник громади Гросхартмансдорфа з Німеччини, депутат місцевої ради, міністр культури Дрездена (начальник департаменту) пан Єнс Гертіг. Знайомство Єнса Гертіга з Україною розпочалося ще у 2017 році. Але цього разу доля привела його саме в нашу громаду. Єнс виявив бажання приїхати у Слободо-Петрівку, щоб відвідати родину Котенків, яку його сім’я прихистила в Німеччині у перші дні повномасштабного вторгнення.

16:06 11.07.2023

Гребінківмька міська публічна бібліотека представила книжкову виставку "Читай українське, твори українське, живи українським"

28 червня 2023 року в парку міського будинку культури відбувся благодійний звітній концерт «Звучи рідна, мово», творчих колективів і виконавців, майстрів народного мистецтва Гребінківського міського будинку культури, що проходив в рамках обласного огляду-конкурсу народної творчості на відзначення 80-річчя від дня народження Героя України, народної артистки України Раїси Кириченко та з нагоди «Дня Конституції України».

16:51 29.06.2023

8 червня гостями Гребінківського міського краєзнавчого музею стали учні 1-6 класів Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ступенів

8 червня гостями Гребінківського міського краєзнавчого музею стали учні 1-6 класів Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, разом зі своїми вчителями Н.Терещенко, С.Терещенко, Н.Васько, В.Бацман, Л.Даценко.

14:01 08.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора